Zwanger? Zo ben je goed (en stijlvol!) voorbereid

zwanger

Ben je voor de eerste keer zwanger? Of misschien wel voor de tweede of derde keer? Dan is het altijd fijn om te weten wat niet mag ontbreken in jouw zwangerschapsgarderobe. Zo ga je goed voorbereid je negen maanden zwangerschap tegemoet. En stijlvol; niet geheel onbelangrijk!

1. Jumpsuit

Een jumpsuit is een heerlijk comfortabel pak voor tijdens je zwangerschap. Geen gedoe met strakke broekranden. Met een jumpsuit ga jij je negen maanden supercomfortabel en stylish tegemoet.

2. Comfy schoenen

Een paar comfy schoenen mogen ook zeker niet ontbreken in jouw zwangerschapsgarderobe. Ballerina’s zijn super comfy en komen goed van pas als je voeten wat gaan opzwellen. Kies voor een paar leren varianten die lekker met je voeten meerekken.

3. Zwangerschapsband

Een buikband helpt de pijn in je rug te verzachten wanneer je onderbuik steeds zwaarder en zwaarder wordt. Maar hij helpt ook om net even dat ene knoopje te verbergen dat niet meer dicht gaat. Een echte musthave dus!

4. Positiebroek

Een van de eerste dingen waar je uitgroeit als je zwanger bent, zijn je broeken. Een fijne positiebroek is dan ook geen overbodige luxe. Deze broeken hebben een band die je lekker over je buik kunt dragen, zodat je geen last hebt van de ruwe randen van je broek.

5. Zwangerschapsjas

Krijg je je jas niet meer dicht? Dan is het tijd voor een zwangerschapsjas! En zoals je misschien weet: je normale strakke jassen zijn vaak een van de eerste dingen waar je uitgroei als je in verwachting bent en een zwangerschapsjas biedt dan ook de perfecte uitkomst voor je groeiende buikje.

Klik hier voor nog 5 onmisbare items volgens KidsToday.nl!