Zwangere Kim Feenstra pronkt met groeiende babybuik in de sportschool

Topmodel Kim Feenstra (34) is in verwachting van haar eerste kind en haar babybuik begint aardig te groeien. Niet zo gek dus, dat ze er graag mee pronkt.

Kim is zich vandaag druk aan het maken in de sportschool.

Andere weg

‘Ik wil een fitte mama blijven’, aldus Kim bij haar sportieve foto. Kim liet eerder al weten dat ze een ivf-traject was begonnen, omdat ze niet op natuurlijke wijze zwanger kan worden. “Bij ons is het vanaf het begin al duidelijk: als wij zwanger willen worden, moeten we naar het ziekenhuis voor een ivf-behandeling”, vertelde ze. Vanwege een operatie aan haar eileiders, wist Kim dat het niet makkelijk zou gaan. “Gelukkig is Stanley een echte optimist’’, zei ze. “Waar een wil is, is een weg, zei hij meteen.”

Delen

Ze deelt haar verhaal over onvruchtbaarheid open en eerlijk met de buitenwereld. “Ik vind het fijn om het te kunnen delen’, schreef ze op Instagram. ‘Want ik ben niet alleen. Doordat ik zo open ben geweest, heb ik zoveel berichten ontvangen van vrouwen en koppels die zich in dezelfde situatie bevinden. Maar er niet echt over durfden te spreken. Vooral onder vrouwen is de onzekerheid van je geen vrouw voelen groot.”

 

View this post on Instagram

 

Imma stay a fit mama

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Kim en haar kleine samen lekker op vakantie:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: AD. Beeld: Brunopress
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.