20% korting op online shoppen!

Fashionchick-shopping-days

Voor aankomend weekend is er regen voorspeld. En hoe kun je zo’n rainy day nu beter doorkomen dan op de bank met een dekentje erbij, kop thee en een laptop waarmee je de online shops kunt doorspitten?

Véél korting in de tofste shops

Nóg fijner als dat ook met een lekkere korting kan. Nou, dat komt mooi uit. Want dit weekend organiseert Fashionchick de Shopping Days, waarbij je bij tien verschillende shops maar liefst 20% korting krijgt. Waar zoal, vraag je je af. Wat dacht je van Nelly.com, Sarenza, Forever21 en Sacha shoes?

Ok, nog een tipje van de sluier dan: ook Costes en Gaastra laten je dit weekend met dikke korting winkelen in hun digitale shops. Genoeg fijne winkels dus waar je de tofste items kunt scoren. Het enige wat je hoeft te doen is een kortingscode invullen bij het afrekenen. Die vind je in het speciale Shopping Days-magazine. Happy shopping!

Dansen en shoppen

Ook kun je vanavond je heels aantrekken voor de kickoff party, Cirque la Soirée, die Fashionchick viert in House of Amsterdam om hun kickass korting-weekend mee af te trappen. Je kunt er genieten van een hapje en een drankje, prijzen winnen, dansen op de beats van Kriss Kross en natuurlijk – dûh – shoppen. Er zijn nog kaarten!