5x mooi en gezond haar

Je haren bepalen een groot deel van je dagelijkse voorkomen. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Helaas gaat daar veel tijd in zitten. Wij hebben 5 simpele, handige tips voor je gevonden!

# 1 – Was je haren zo min mogelijk

Het is erg makkelijk om je haren elke keer te wassen als je onder de douche stapt. Maar hierdoor word je haar ook sneller vet. Probeer je haar niet vaker dan 3x per week te wassen. Je zult zien dat je haren gezonder aanvoelen en langer blijven glanzen. Ook zal je minder vaak gebruik maken van een stijl- of krultang.

# 2 – Eet voldoende groenten en fruit

Groenten en fruit zit boordevol voedingstoffen die goed zijn voor je haren. Groene groenten als broccoli en bonen stimuleren de haargroei. Daarnaast zorgt spinazie voor een gezonde haarbos doordat het een groot hoeveelheid ijzer gevat.

# 3 – Borstel je haar elke dag

Het borstelen van je lokken kan als slecht voor het haar overkomen, maar het zorgt er juist voor dat natuurlijke oliën over het haar verspreid worden. Hierdoor word je haar mooi gevoed en zal het gaan glanzen. Het borstelen zorgt er ook voor dat de losse haren worden verwijderd.

5x mooi en gezond haar

# 4 – Gebruik je stijltang zo min mogelijk

Het is moeilijk voor sommige vrouwen, maar krul of stijl je haren niet elke dag. De hitte is erg slecht voor het haar, het droogt het haar uit en daardoor breekt het sneller af. Wissel ook regelmatig af van kapsel, zodat je haren af en toe een periode rust krijgen.

# 5 – Kies de juiste producten

Kies voor een milde shampoo op basis van natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten als parabenen kun je het beste vermijden. Neem de tijd om een goede shampoo te vinden, je zult het resultaat snel terug zien!

Het favoriete haarproduct du moment van de redactie:

Andrelon Natuurlijk Puur, haarproducten die helpen te ontspannen. Het bevat natuurlijke ingrediënten als groene thee, avocado- en amandelolie én is vrij van siliconen, parabenen en kleurstoffen. Natuurlijk Puur bestaat uit twee verschillende lijnen met natuurlijke ingrediënten: Zuiver & Zen en Zijdeglans & Zen.

Andrelon Natuurlijk Puur