Altijd blijven lachen!

Je uitstraling rijst de pan uit, iedereen wordt vrolijk van je en volgens onderzoek van NIVEA* zie je er ook nog twee jaar jonger uit. Het moge duidelijk zijn: lachen is goed voor je. Dus vroegen we op viva.nl én op de redactie: waarvan gaan jouw mondhoeken krullen?

Hier worden wij vrolijk van

Anja: ‘Kleine dingen: het zonnetje dat schijnt, de knorrige buurman die goedemorgen zegt of een vriendelijk woord van het meisje bij de bakker.’ Melissa: ‘Als ik mijn vrienden en familie gelukkig zie.’ Ineke: ‘Dierenfilmpjes of filmpjes van kleine kinderen die iets grappigs doen.’ Astrid: ‘Als ik samen met mijn dochter een dagje wellness kan doen, nu ze weer in Nederland woont.’ Wendy: ‘De lieve en leuke fratsen die mijn kitten Joy uithaalt.’

Ook op de redactie deden we een rondje: waar krijg jij een niet weg te poetsen glimlach van?
‘Heel simpel, maar toch: het zonnetje!’ ‘Een verse aflevering van Modern Family.’ ‘De weekendverhalen van collega M.’ ‘Een groot bord comfort food. Pasta, als het kan.’ ‘De combinatie terras, zon, vrienden, wijn.’ ‘Een lachsalvo die dondert over de redactie.’ ‘De Patty Brard-imitaties van vriendin S.’ ‘Het vooruitzicht van een hele fijne vakantie. En de vakantie zelf, natuurlijk.’

#Q10RedenenOmTeLachen

Ook vroeg NIVEA 7 inspirerende bloggers naar hun #Q10RedenenOmTeLachen.

Vrolijke frons4005808966080_HIRES2
Je ziet er dan wel stukken jonger uit, maar rimpels kun je met lachen niet tegenhouden. Dus kun je wel wat hulp gebruiken van het huideigen anti-rimpel co-enzym Q10. Naarmate je ouder wordt, daalt de hoeveelheid Q10 in je huid. Gevolg: de huidcellen worden minder beschermd, waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan. Q10plus Anti-Rimpel Gezichtsverzorging helpt tegen fijne lijntjes en rimpels. Kijk voor meer informatie over de NIVEA Q10plus-lijn op NIVEA.nl/Q10plus.

Wat zijn jouw redenen om te lachen? Deel ze met #Q10RedenenOmTeLachen

*Aan het ‘Q10 Happy Gallery’-onderzoek deden 2.000 mensen mee uit Groot-Brittannië, Nederland en Scandinavië. Ze moesten de leeftijd schatten van 12 vrouwen die ieder 3 verschillende emoties uitbeeldden: blij, neutraal en verdrietig. De vrouwen met een glimlach werden twee jaar jonger geschat.

Beeld: GettyImages