Het testpanel test: Andrélon Natuurlijk Puur

Als je toch onder de douche staat, waarom dan niet meteen een relaxmoment pakken? Dankzij Andrélon Natuurlijk Puur begin je elke dag zenzeker.

Als beste getest
187 vrouwen uit VIVA’s testpanel hebben de nieuwe producten van Andrélon getest. Meer dan de helft geeft Natuurlijk Puur een 8 of hoger, de Anti-Klit Spray kreeg van een aantal testers zelfs een 10. Het 1-Minuut-Masker werd gewaardeerd met een 8.1!

Hoezo geen tijd?
Begin je je dag met het 1-Minuut Masker, dan kam je je doffe lokken niet alleen makkelijk door, maar zie daar: ze glansen ook als een tierelier! Wapenfeit: 96% van het VIVA testpanel vindt dat het masker het haar verzorgt en versterkt, en 95% zou het 1-Minuut Masker aanraden aan vrienden, familie of collega’s.

‘Het is minder droog en die pluis is foetsie!’

Uit de knoop
Help, mijn haar zit vol klitten!’ En krijg die er maar eens uit. De oplossing: Anti-Klit Spray. Zeg maar dag tegen je doffe en vermoeide haar. Gewoon even sprayen op de punten en je ziet en merkt direct het verschil. Wapenfeit: 89% ervaart dat na het gebruik je haar makkelijker doorkambaar is. 8 op de 10 vrouwen zou het product aanraden aan haar omgeving.

‘Door al dat verven is mijn haar beschadigd, maar dankzij deze spray ziet het er weer gezond uit’.

Mooi voor elk haar
Heb je vet haar en wil jij vol en gezond uitziend haar? Ga dan voor de Zuiver & Zen-variant, met groene thee extract en vitamine C. Vermoeid en dof haar? Ga dan voor Zijdeglans & Zen, met avocado en amandelolie. Deze lijn geeft je haar extra verzorging en een mooie glans. Goed om te weten: Natuurlijk Puur is vrij van kleurstoffen, mild voor je hoofdhuid en zacht voor je haar.

Pak mee die korting!
Op de cover van VIVA 42, welke deze week in de winkel ligt, zit een voordeelpas waarmee je 40% korting krijgt op alle Natuurlijk Puur-producten bij Kruidvat.

Wil je relaxtips? Ga naar viva.nl/zen

Andrelon Natuurlijk Puur