Bananas: deze aparte nail art is gemaakt van echt fruit

nail art fruit

Qua nail art lijkt te gelden: hoe gekker, hoe beter. En die gekte is voorlopig niet voorbij. Na tortoise nagels en velvet nagels, presenteren we: fruitnagels. Met – jazeker -: echt fruit. 

In de nieuwste  manicure-video die viral gaat op TikTok speelt fruit de hoofdrol. De nagelstylist laat zien hoe ze haar nagel ‘lakt’ met het vel van een echte perzik. Niet een look die je thuis à la minute namaakt, wél heel fascinerend om naar te kijken.

Velletje

De nagelstylist legt het velletje van een perzik op haar nagel en gaat daar vervolgens met een soort lijm overheen om te zorgen dat de perzik geen kant op gaat. Vervolgens maakt ze de manicure af met een glanzende topcoat. Tot slot vijlt ze de nagel met indrukwekkende tools in de juiste vorm en dikte.

Tekst gaat verder onder video.

 

@ilysmnailsReply to @laisha_gamon The Fruit Nails are REAL 🍑 🍓 🍎 #nails #nailtutorial #acrylicnails #beautyhacks♬ original sound – ilysm 💖💅🏽 Nails

Rotten

Maar: wat als het fruit gaat rotten? Goede vraag. De nagelstylist geeft op TikTok toe dat de nagel met de tijd van kleur verandert. De nagels blijven dus niet heel lang fris en fruitig. Hetzelfde trucje doet ze trouwens ook met aardbei, sinaasappel, banaan, appel en framboos.

 

@ilysmnailsReply to @._justbruh Lychee Nail 💅🏽 ##nails ##nailtutorial ##acrylicnails ##beautyhacks♬ Breakfast Challenge x My Neck My Back – Kuya Magik

Misschien dat wij het toch bij een perzikkleurig lakje houden…

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

 

Bron: Glamour UK | Beeld: TikTok

 

VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.