Billie Eilish heeft nu platinablond haar en breekt daarmee een record

Billie Eilish platinablond

Afgelopen zondag vermoedden fans tijdens de Grammy Awards al dat Billlie Eilish haar gekleurde lokken verborg met een pruik. Dat blijkt te kloppen. Onder die pruik ging een fonkelnieuwe platinablonde coupe schuil. 

Volgers zijn zó enthousiast over de platinablonde lokken dat Billie er een record mee verbreekt op Instagram dankzij het enorme aantal likes dat ze in korte tijd binnensleepte. Die verandering zat er overigens al een tijdje aan te komen. In december 2020 kondigde Billie aan dat ze een nieuw kapsel wilde zodra haar Apple+ documentaire ‘The World’s A Little Blury’ uit was. En zo geschiedde.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Curtain bangs

Dat het blond werd, is voor veel fans een verrassing. Velen dachten dat onder haar pruik een vlammende rood kapsel schuil ging. In plaats daarvan koos de artiest voor een rocksterrenkapsel inclusief de nu zo populaire curtain bangs. ‘Heb je het goed geraden?’, vraagt Billie haar volgers.

Tekst gaat verder onder video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Het is natuurlijk maar de vraag hoe lang dat platinablond blijft. Het blonde haar zou ook zomaar een tussenstap kunnen zijn van zwart-groen naar een andere gewaagde kleur. Who knows: voor nu is het blond in ieder geval een schot in de roos.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Stylecaster | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.