Chrissy Teigen heeft een kapsel dat precies lijkt op dat van Rachel uit ‘Friends’

The Rachel

De kappers zijn natuurlijk hartstikke dicht, maar een beetje kapselinspiratie is altijd welkom. Onze laatste haar-crush is Chrissy Teigen, die zichzelf deze nineties verantwoorde look liet aanmeten. 

Chrissy showt haar nieuwe kapsel op Instagram. Dankzij de laagjes, de brede highlights en de naar binnen geföhnde lokken kunnen we er niet omheen: Chrissy ís gewoon Rachel Green uit Friends geworden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Jennifer Garner

Chrissy is overduidelijk niet de enige celebrity die zich liet inspireren door ‘The Rachel’. Jennifer Garner ging ook voor laagjes in combinatie met – ken je deze nog, nog, nog – een schuine pony.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Garner (@jennifer.garner)

‘Lelijkste kapsel ooit’

‘The Rachel’ is binnen de kapperswereld een echte klassieker geworden. Ironisch genoeg heeft Jennifer Aniston helemaal niks met het beroemde kapsel van haar Friends-personage. ‘Hoe zeg ik dit subtiel? Ik denk dat het ’t lelijkste kapsel is wat ik ooit heb gezien’, zei ze ooit in een interview met Allure. Het lijkt er toch echt op dat een hoop A-listers het oneens zijn en The Rachel nieuw leven inblazen. Sterren als bijvoorbeeld Selena Gomez en Bella Hadid gingen al eerder voor een Rachel-esque look.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Red | Beeld: Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra