Deze outfits zijn zowel partyproof als perfect voor een Netflix-marathon op de bank

Winkelen is nóg leuker met vette korting. Deze leuke partyproof items, die ook heel geschikt zijn voor een Netflix -marathon, kun je scoren tijdens de Black Friday deals. Happy shopping!

De dagen zijn kort, de kachel draait op volle toeren en de feestdagen staan om de hoek. Hoogste tijd om afgedragen sweaters om te ruilen voor mooie glitters en parels. En dat kan met déze comfortabele doch stijlvolle partyproof items! Want je wil er tijdens de feestdagen natuurlijk wel gezellig bij zitten. Wij hebben daarom de hipste feestitems van dit moment voor je op een rijtje gezet. Lockdown of niet: zo rock jij de feestdagen met een beetje glans.

Glitterbroeken/rokken

Who doesn’t love glitter? Glitters zijn áltijd goed – en niet alleen voor de feestdagen – al zeg ik het zelf. Combineer de glitterbroek of rok met een mooie zijde blouse of een leuke oversized trui, gooi je haren los en stift je lippen met een mooi kleurtje en jij rockt de feestdagen met een stijlvolle partylook. En het allerleukste: vandaag scoor je alle glitteritems met fikse korting. Wij zeggen, happy shopping!

Plissé rok

Wil jij een comfy, stijlvolle look? Dat kan met een plissé rok. De rok zit niet alleen super lekker, maar ziet er ook nog eens super leuk uit met een mooie blouse of trui. Leuke accessoires erbij toevoegen en jij straalt met de feestdagen. En het allerleukste: ze zijn te verkrijgen in allerlei kleurtjes en printjes! Lekker mixen en matches dus.

Doorschijnende blouse

Door het corona kunnen we misschien niet naar een feestje, maar we kunnen het feestje wel naar ons halen. Want déze comfortabele doch stijlvolle blouse is toch te gek. Je ziet de doorschijnende blouse steeds vaker in het straatbeeld én wij vinden dat niet zo gek. Combineer de blouse met een mooie pantalon of een glitterbroek, een paar hakken en let’s party! En als je op de bank blijft… Trek er lekker een dik vest overheen en een joggingsbroek onder aan.

Velvet

Steeds meer trends van vroeger maken een comeback, zo ook de velvet trend. Het fijne stofje zit niet alleen super comfy, maar straalt ook nog eens prachtige luxe uit. Nou, wat willen we nog meer? Zo kom jij de feestdagen wél door.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Pinterest