Doe mee met de Demak’Up Detox Challenge en win een detoxbox!

Bijna iedereen ‘detoxt’ in meer of mindere mate haar lijf. Door gezond te eten, te sporten, of misschien af en toe een sapkuurtje te doen. Maar ons gezicht? Dat laten we massaal in de steek.

Naar bed met make-up

Wist je dat 41% van ons wel eens met make-up op gaat slapen*? Sterker nog, 46% van de dames reinigt haar gezicht nauwelijks omdat ze het nut er niet van inziet. 33% van de vrouwen die wel reinigt, doet dit ’s ochtends en ’s avonds. Oftewel: twee derde van de dames heeft slechts één reinigmoment per dag. Tuurlijk, het is makkelijk en snel om zonder je gezicht schoon te maken je bed in te duiken, maar lekker voor onze huid is het niet. Volgens huidtherapeut Kim Berger van Triaderm in Utrecht zou 2x reinigen per dag – ’s morgens en ’s avonds – de standaard moeten zijn.

Detox jij ook?logo-demakup

Gelukkig staat 72% van de vrouwen wél open voor nieuwe manieren om hun gezicht mee te reinigen. Dat komt goed uit, want Demak’Up lanceert de enige echte Detox Challenge! Je hoeft niet aan de sapjes of tarwegrasshots, wél krijg je van Demak’Up volop tips & tricks om je huid weer mooi en fris te laten voelen. Niet alleen door ‘m te reinigen, maar ook met behulp van DIY-maskers en -scrubs, water drinken en genoeg slaap. Plus nog een rits aan andere tips voor een summerproof huid.

Tijdens de 10-daagse challenge – die sinds afgelopen vrijdag volop aan de gang is – krijg je elke dag te maken met een nieuw reinigingsthema, speciaal geschikt voor jouw huidtype. Doel van de challenge? Om na die anderhalve week weer een stralende, verzorgde huid te hebben. Enne: na de challenge kruip jij natuurlijk nóóit meer met een gemake-upt gezicht onder de wol, dat begrijp je.

Zo doe je mee (en win!)

Zie jij deze challenge wel zitten? Doe dan mee via demakupdetoxchallenge.nl. Om je op weg te helpen geeft VIVA een fijne detoxbox met daarin Demak’Up-reinigingsproducten, receptenkaarten en veel meer, weg!

Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. Winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht. 

*Dat blijkt uit landelijk onderzoek van Demak’Up onder 500 vrouwen tussen de 20 en 49 jaar.