Voorjaarsschoonmaak! Shoppen voor je kast & kamer

Winkelen kan altijd – maar als er een nieuw seizoen aanbreekt, vind ik dat ik extra reden heb om te shoppen. Het kan immers nooit kwaad om mijn kledingkast te updaten met wat hippe items (als ik ze leuk vind, natuurlijk – de rockchick-trend sloeg ik met alle liefde over). Gelukkig staan dit voorjaar de zachte kleuren in de spotlights, dus ik vermoed dat ik voorlopig nog niet uitgewinkeld ben. Laat die lentemode maar komen!

Op m’n verlanglijstje staat sowieso een vrolijk gekleurd colbert, uiteraard vergezeld door een goede skinny jeans – want die kan altijd, toch? En ach, mijn schoenencollectie mag ook best een aanvulling gebruiken. Ik ben verliefd op deze leopard-laarsjes die er stoer uitzien en een vriendelijke hak hebben (als in: je houdt het er ook prima op uit tijdens een lange stapavond). Deze oorbellen zijn een goed cadeautje – voor een ander, of gewoon voor jezelf. Ik heb m’n zinnen al gezet op deze ring (neeee, het is geen armbandje!) met vlinder. Heel schattig.

Maar ook wat interieur betreft laat ik lekker een frisse wind door mijn huis waaien. Een nieuw kussen of ander accessoire kan je huiskamer net dat beetje extra geven. Dit koeienkussen vind ik zelf erg leuk: een grappige touch voor je effen (en stiekem beetje saaie) bank. En ook dit art nouveau-achtige lampje zou erg leuk staan op een bijzettafeltje. Voor op de salontafel is – voor mij in elk geval 😉 – deze sjieke wijnkoeler een must, waarin maar liefst twee flessen tegelijk gekoeld kunnen worden. Best handig voor een zwoele en gezellige lente-(of zomer-)avond! Kaarsje erbij en ik vermaak me wel hoor, dit voorjaar.

Beeld: Shutterstock