Gigi Hadid liet zich voor haar nieuwe look inspireren door ‘The Queen’s Gambit’

Gigi Hadid nieuwe look

The Queen’s Gambit is razend populair en menig influencer liet zich het kapsel van Beth Harmon al aanmeten. Ook Gigi Hadid werd geïnspireerd door de show: ze liet haar lokken in dezelfde rossige kleur verven als die van de schaakkampioene. Zie hier, haar nieuwe look.

In verschillende Instagram Stories nam het model haar volgers mee in het kleurproces. Het is aan haarstylist Panos Papandrianos de schone taak om haar ‘ginger’ te maken.

Gigi Hadid nieuwe look

En dat ook Gigi een groot fan is van de show, blijkt maar weer. In een van haar Stories laat ze weten: ‘Ze is toegewijd aan iedereen die verantwoordelijk is voor The Queen’s Gambit.’ En Hadid is waarschijnlijk niet de enige die voor deze haarkleur zal gaan dit seizoen.

Trendkleur The Queen’s Gambit

‘Deze prachtige kleur rood is populair na de show’, verklaart Karissa Schaudt, kleurspecialist bij Maxine Salon in Chicago. ‘Deze gestroomlijnde en verfijnde kleur zal oude, verouderde tinten transformeren. Het is echt rood, wat betekent dat het dieper is dan koperrood, maar lichter dan kastanjebruin. In de meeste gevallen bereik je deze kleur in één afspraak, maar je moet het elke vier tot zes weken bijwerken om vervaging te voorkomen.’ Rennen naar de kapper maar weer, want deze nieuwe look staat Gigi Hadid geweldig!

Tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Panos Papandrianos (@panosphair)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Tweede seizoen

Een tijdje geleden kwam naar voren dat er waarschijnlijk geen tweede seizoen komt van de Netflix hitserie ‘Queen’s Gambit‘. Helemaal ellendig, natuurlijk, want we wilden allemaal noten tweede seizoen. Toch zei Anya Taylor-Joy, die wij kennen als hoofdrolspeler Beth Harmon, afgelopen weekend tegen Entertainment Tonight ‘best open te staan voor een eventueel vervolg.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Popsugar | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!