Cruella wie? Gwen Stefani heeft nu zwart-blond haar

Gwen Stefani zwart-wit

Gwen Stefani (51) kennen we van haar platinablonde lokken. Het is dus even wennen nu ze haar haren donker heeft gekleurd. Althans: de helft. 

De voorkant van haar is donkerbruin/zwart-ish, het midden platinablond en haar staart weer donkerbruin. Met de bijzondere look lijkt Gwen een soort Cruella de Vil 2.0. Door de korte pony en de hoge staart is de uiteindelijke look bijna meer retro dan punk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen Stefani (@gwenstefani)

Roze, blauw, dreads

De wereldster is nooit vies geweest van een haarexperiment. Wie herinnert zich nog de knotjes over haar hele hoofd uit de tijd van ‘Don’t speak’? Roze, blauw, dreads: Gwen heeft het allemaal gehad. Maar dit zwart/blonde kapsel is toch wel weer een heel nieuw level van uit je comfortzone stappen.

Fans zijn nog niet helemaal enthousiast over haar nieuwe kapsel. Aan de andere kant: doen wat je zélf mooi vindt, is een groot goed. En gelukkig heeft ze die iconische rood gestifte lippen wél gehouden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen Stefani (@gwenstefani)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Stylecaster | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.