Blue da ba dee: Hilary Duff heeft een opvallende nieuwe haarkleur

Hilary Duff

Wij wisten het niet, maar de hoogzwangere Hilary Duff blijkt een verrassend edgy randje te hebben. Ze ruilde haar goudblonde lokken in voor een pastelblauwe coupe. 

Het is een beetje suikerspin meets zeemeermin en vooral heel cool: de blauwe lokken van Hilary Duff. De zwangere actrice liet zich na de opnames van de film Younger door haar kapper overhalen iets compleet anders te doen. ‘Ik heb in ieder geval geen pony laten knippen’, grapt Hilary.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Zeegroen

Op Instagram verwoordt de actrice zich zoals we ons allemaal voelen. ‘Ik moet toch ergens plezier uit halen, dus ik blijf een tijdje blue.’ Het is overigens niet de eerste keer dat de voormalig Lizzie McQuire-ster voor zo’n uitgesproken kapsel gaat. Bijna een jaar geleden hielp haar man Matthew Koma haar met een pakje blauwe verf. Destijds pakte dat iets meer zeegroen uit dan de pastelblauwe lokken die ze nu rockt.

Eerlijk: als zelfs Hilary durft, kunnen we toch niet meer achterblijven met wat brave highlights..?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.