Hot hot hot: Phoebe Dynevor is nu een redhead

Phoebe Dynevor redhead

Phoebe Dynevor ken je waarschijnlijk vooral met blond, opgestoken haar en een ultrakorte pony. Met haar nieuwe coupe laat ze Daphne Bridgerton echter voorlopig achter zich. 

Phoebe ging namelijk voor een vlammend koperrood kapsel en liet haar korte pony uitgroeien tot curtain bangs. De actrice deelt een foto van het eindresultaat op Instagram. En het mag worden gezegd: rood haar staat haar behoorlijk fantastisch.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Phoebe Dynevor redhead

Metamorfose

Het is niet duidelijk of Phoebe de metamorfose gewoon voor de lol onderging of dat de coupe voor een klus is. Duidelijk is wel dat ze terugkeert in ‘Bridgerton’. Ze heeft de mazzel dat rood haar vrij snel vervaagt, al zullen ze achter de schermen ongetwijfeld een arsenaal aan pruiken hebben die ze kan opzetten voor haar rol als de donkerblonde Daphne.

Nieuwe vlam

We zijn natuurlijk ook razend nieuwsgierig naar wat haar nieuwe vlam Pete Davidson van de nieuwe look vindt. In april werd duidelijk dat de twee een setje zijn nadat ze samen werden gefotografeerd tijdens een romantisch uitziende wandeling.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Stylecaster | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.