Gucci verkoopt deze jeans met grasvlekken voor 680 euro

jeans met grasvlekken

Het feit dat we hier verontwaardigd over zijn, is misschien een veeg teken dat we echt oud worden. Jaren geleden rolden we namelijk nog flink met onze ogen als een lollige oom naar je ‘ripped jeans’ wees en vroeg of je op je knietjes was gevallen. 

Toch moesten we ons even flink achter de oren krabben toen we deze Gucci jeans met grasvlekken onder ogen kwamen. Dat is namelijk exact de look waar we onze gehele kindertijd in hebben geleefd (en de look die betekende dat je mot kreeg met je moeder). Anno 2020 noemen we dat dankzij Gucci ‘farmer chic’ en is de prijs allesbehalve kinderachtig.

jeans met grasvlekken

 

Of ga voor de tuinbroek

De broek gaat namelijk over de toonbank voor 680 euro. We hebben het dan wel over een ‘eco washed organic jeans’ die volgens het Italiaanse modehuis zelf de perfecte combinatie is van vintage en modern. Als je je kindertijd helemaal wil omarmen, kun je ook voor de tuinbroek met grasvlekken gaan. Die kost met 980 euro nog een paar meier meer, maar voor ‘farmer chic’ moet je (kennelijk) wel wat over hebben.

De jeans met grasvlekken leidt ondertussen tot veel hilariteit op social media.

Festival sneakers

Overigens heeft Gucci hetzelfde geintje al eens eerder uitgehaald. Een paar seizoenen geleden verkocht het merk een paar sneakers dat eruit ziet alsof het al menig festival had doorstaan. Dat verkochten de Italianen destijds als ‘vintage seventies’.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: HLN. Beeld: Gucci
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.