VIVA’s 5 favorites: 5x de hipste kappers in Amsterdam

vivas-5

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s 5 favorites onze favoriete producten, diensten en evenementen. Met deze week: 5x de hipste kappers in Amsterdam. 

Omdat de kapers enige tijd dicht zijn geweest en nu eindelijk weer open mogen, is het tijd om ze even in het zonnetje te zetten.

1. Day and Night

De kappers van Day & Night Hairdressers in De Pijp, gevestigd op het bruisende Gerard Douplein, toveren jouw lokken graag om in een kapsel dat helemaal bij je past. De salon in de Pijp heeft niet alleen kappers, maar ook massage- en een schoonheidssalon. De overeenkomst tussen al deze freelancers is dat ze allemaal begrijpen dat de klant, jij dus, koning is. Neem contact met ze op voor meer informatie of vragen over de behandelingen. Binnenlopen in de salon is uiteraard ook mogelijk.
Je kunt hier een afspraak maken bij Day and Night

2. Rob Peetoom

Sinds 1969 loopt Rob Peetoom voorop in de schoonheidsindustrie. Hij is door kwaliteitsdiensten, ervaren stylisten en sensationele salons in de overtuiging dat je kapsel bij je persoonlijkheid en levensstijl moet passen. Hun kappers wereldwijd zijn getraind om te zien: wat bij jou past, maakt jou mooi.
Je kunt hier een afspraak maken bij Rob Peetoom

3. AMI Kappers

Bij AMI kappers staan ze altijd voor je klaar met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hand in hand met de traditionele waarde van een echt familiebedrijf. AMI Kappers zijn van alle markten thuis, op de hoogte van de nieuwste trends en zorgen ervoor dat je de salon weer verlaat met een glimlach.
Je kunt hier een afspraak maken bij AMI Kappers

4. D01 salon

De haarstylisten in de D01 Salon zijn ervaren, klantvriendelijk en de hoogte van de nieuwste trends. Of je nu komt voor een Balayage, High-lights, een nieuwe coupe van kleur komt. Jouw oude kapsel nieuw leven inblazen van teen gebogen aan een compleet nieuwe look. Bij D01 Salon kun je rekenen op advies, kwaliteit en gezelligheid.
Je kunt hier een afspraak maken bij D01 Salon

Lees ook
Waarom je nooit met je benen over elkaar moet zitten bij de kapper

5. Mogeen

Bij Mogeen benaderen ze jouw haar op een organische manier, als het is geknipt ziet het er niet per se zo uit. Ze geloven dat een zelfgemaakt kapsel moeiteloos is. Vakmanschap is waar ze voor staan en iedereen is welkom bij Mogeen, ze hebben passie voor haar en het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt.
Je kunt hier een afspraak maken bij Mogeen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief