Déze kleur lippenstift droeg Jennifer Aniston tijdens Friends

jennifer aniston friends lipstick

De reünie van Friends heeft niet alleen een heleboel herinneringen naar boven gebracht, ook heeft het gezorgd voor een aantal terugkerende trends. Zo verscheen het ‘Rachel-kapsel’ al op TikTok en nu is heel het internet op zoek naar de kleur lippenstift die Jennifer Aniston droeg op de set van Friends. Gelukkig heeft de make-up artiest van de cast een boekje open gedaan over deze mooie kleur. 

Kleur lippenstift Friends

Friends was niet alleen een wereldwijde hit op TV, ook voor de mode- en beautytrends. Van ieder kapsel tot elke make-up look, alles wat Rachel, Monica en Phoebe droegen wilde iedereen hebben. Maar nu is er een product waar iedereen naar op zoek is. Er was namelijk één speciale kleur lippenstift die we bij Rachel steeds terug zagen komen. De zachte roodbruine kleur was Rachels signature kleur en nu weten we eindelijk welke kleur het is en nog belangrijker, waar we hem kunnen halen.

Lees ook:
Jennifer Aniston: ‘De Friends-reünie was heel emotioneel’

Make-up artiest

Beauty journalist Laura Capon mocht de make-up artiest van Friends, Robin Siegel, interviewen en vroeg welke lippenstift ze gebruikte voor Rachel. Robin gebruikte twee MAC producten hiervoor: de lipliner in Spice en de lippenstift in Touch. Samen creëren ze die prachtige kleur die we zo vaak bij Rachel voorbij zagen komen. En goed nieuws voor alle Friends- en beautylovers onder ons. Deze lippenstift en lipliner zijn gewoon nog te koop én verkrijgbaar in Nederland!

De lipliner is verkrijgbaar op douglas.nl voor €18,50 en de lippenstift kun je ook bij douglas.nl kopen voor €20,50

@laucaponI have Phoebe coming up and another classic Rachel lipstick ##learnwithlc ##learnontik ##rachelgreen ##jenniferaniston ##friendsmakeup ##rachelgreenoutfits♬ I’ll Be There for You (TV Version with Dialogue) – The Rembrandts

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: NSMBL, TikTok | Beeld: Brunopress