Lockdown-trend: wenkbrauwen kleuren in dezelfde tint als je haar

wenkbrauwen kleuren

Een van de weinige voordelen van de lockdown is dat je naar hartelust kunt experimenteren met je uiterlijk. Mocht het grandioos mislukken, hoef je op je huisgenoten na immers niemand onder ogen te komen. In dat kader presenteren we: wenkbrauwen die matchen met je haarkleur. 

Op zich is wenkbrauwen verven niets nieuws. Veel vrouwen doen dat of laten het doen, maar veel spannender dan de range tussen donkerblond en zwart wordt het meestal niet. Dat kan feestelijker. Zeker wanneer je jezelf een uitgesproken haarkleur hebt aangemeten, is het bijna zonde om je wenkbrauwen over te slaan.

Verrassend cool

Firestarter van de trend is I may destroy you-actrice Michaela Coel. Ze schitterde in een interviewserie van GQ met gemillimeterd haar in een fuchsia kleur en matching fuchsia wenkbrauwen. Niet voor muurbloempjes, maar je kunt ook voor de light-variant gaan. Bijvoorbeeld: rode wenkbrauwen bij rood haar, blonde wenkbrauwen bij blond haar. Dat staat verrassend cool en als je je toch een hoedje schrikt als je in de spiegel kijkt, kun je het met een potje verf zo weer ongedaan maken. (Of toch maar een tijdje de camera van je Zoom-belletjes uit zetten).

Alvast ter inspiratie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Smurfet

Een bericht gedeeld door Kris10 (@kristenhancher) op

Durf jij?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Popsugar | Beeld: Instagram, Brunopress

 

VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.