Dit nineties kapsel is dankzij Cardi B weer helemaal 2020

nineties kapsel

Schuddende billen, geoliede dijen, latex stoeipakjes, duizelingwekkende decolletés: we snappen dat je misschien niet op de kapsels hebt gelet in de nieuwe clip van Cardi B en Megan Stallion. Maar juist die maken dankzij dit duo een grande comeback

Kapsel in kwestie: de opgestoken lokken in de beginscène. In de jaren negentig waren opgestoken kapsels niet nonchalant, maar knetterstrak en glanzend zonder verdwaalde haartjes. Toen hadden we Lil’ Kim, nu hebben we Cardi B en Megan Stallion met het nineties kapsel.

Nineties kapsel

Hele volksstammen werden nostalgisch van dit nineties kapsel en delen nu op Instagram hun eigen variant. Soms was het pronkstuk een Grace Kelly-rol, soms een ingedraaide knot, maar terugkerende elementen van deze look zijn altijd de Shirley Temple-krul en de zijscheiding.

Zoom-belletje

Dat vraagt natuurlijk om een beetje huisvlijt. Verzamel de krultang, al je schuifspeldjes en liters haarlak en laat je inspireren door onderstaande kapsels. Je pakt er dit jaar geen shine mee op feestjes en festivals, maar reken maar dat het nineties kapsel ook indruk maakt in je eerstvolgende Zoom-belletje.

View this post on Instagram

#WAP 🥰💜 @theestallion inspired!

A post shared by Alfred Lewis III (@alfredlewislll) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Brunopress/Instagram
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.