Dit wordt volgens Pantone dé kleur van het najaar van 2020

Pantone

Als het aan Pantone ligt, slaan we komend seizoen de felle kleuren over. Het beroemde kleurinstituut voorspelt dat ‘almond oil’ de keur wordt van het najaar van 2020. 

We begrijpen dat je bij ‘almond oil’ niet direct een voorstelling kunt maken. Je kunt de tint daarom nog het best vergelijken met een subtiele crèmekleur.

Subtiel gebroken wit

“Almond oil is een zachte tint die nog het meest lijkt op subtiel gebroken wit”, schrijft Pantone. “Een soort zandkleur met gele ondertoon die rust, optimisme en liefelijkheid uitstraalt. Perfect om thuis te cocoonen.”

Hoge verwachtingen

En eerlijk is eerlijk: zo’n rustige crèmetint is een stuk origineler dan het roestbruin, bordeauxrood en mosgroen dat meestal in het najaar de klok slaat. Is dat net-niet gebroken wit niet je ding? Pantone heeft komen seizoen ook hoge verwachtingen van ‘sleet’ (een tijdloze grijs), ‘blue depths’ (een diep koningsblauw) en ‘military olive’ (stoer legergroen).

Hier zie je hoe mooi een amandelolie-kleurige outfit kan zijn:

View this post on Instagram

Last years heatwave dress is back out ⛺️

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

View this post on Instagram

easter with these 2 cuties. ☺️☀️

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Pantone | Beeld: Instagram
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra