Photoshop fail: Blake Lively tekent eigenhandig Louboutins aan haar voeten

Blake Lively

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds deelden op Instagram een foto waarop ze trots met hun stembiljet poseren. Blakes schoenen leiden echter nogal af van de boodschap van het stel. 

Of beter gezegd: het gebrek aan schoenen.

Getekende Louboutins

Oplettende kijkers merkten namelijk op dat Blakes hakken op de foto wel héél eendimensionaal zijn. Wat blijkt: de actrice heeft zelf gewoon een paar sandaaltjes aan haar voeten getekend met de bewerkingsapp op haar telefoon. En als je iets nauwkeuriger kijkt, zie je ook dat ze dat niet per se heel netjes deed.

iPhone-kunstenares

Eenmaal betrapt bespaarde ze zichzelf de moeite van het ontkennen en gaf Blake haar Photoshop-actie sportief toe. Ze tagde zelf schoenenontwerper Christian Louboutin in de foto met de vraag of hij misschien nog een ‘iPhone-kunstenares’ zoekt.

Waarom Blake in vredesnaam op blote voeten naar het stembureau ging, blijft een raadsel. Dankzij de actrice lijkt een paar Louboutins ook voor gewone sterveling binnen handbereik. Wel de looks, niet de blaren. Slim!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

 

VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.