Plan een relaxdag!

Stress? Dat is slecht voor je huid en lichaam, dus plan snel een relaxdag!

Is het tijd voor een moment voor jezelf? Ons lichaam en huid is namelijk af en toe gebaat bij rust. Natuurlijk kun je hiervoor naar de sauna gaan, maar voor een dagje wellness at home hoef je helemaal niet de deur uit.

Wat kun je allemaal doen op zo’n fijne dag? Natuurlijk eerst even lekker uitslapen, verse sinaasappelsap persen en een krantje of tijdschrift lezen. Geen gehaast op deze dag, dus als je tot 13.00 uur in je pyjama blijft hangen is dat helemaal niet erg. Ben je klaar om je lichaam een oppepper te geven? Trek je dan terug in de badkamer met deze fijne producten!

 

Andrelon_PuurNatuur_Still 14

Scrub je lichaam

Een frisse scrub geeft nieuwe energie aan de huid en laat een gezonde glow achter. Let wel: één keer per week je lichaam scrubben is meer dan genoeg. Te vaak is ook niet fijn voor de huid. Rustgevend en zacht voor de huid zijn de scrubs met amandelolie.

 

1 minuut masker

1-minuut masker van Andrelon Natuurlijk Puur

Masker voor het haar

Net als je lichaam heeft ook je haar af en toe een oppepper nodig. Een shampoo en conditioner zijn hiervoor niet genoeg, dus met een keer per week een haarmasker maak je je lokken erg blij. De geuren van de Andrelon Natuurlijk Puur lijn versterken het relaxgevoel. Natuurlijk Puur bevat natuurlijke ingrediënten zoals Groene thee, avocado- en amandelolie. Bovendien is de lijn vrij van parabenen en kleurstoffen. Kies voor het Zijdeglans & Zen 1 minuut masker, voor dof en vermoeid haar. Een boost voor je lokken!  Hoe te gebruiken? Inmasseren en na een drie minuten uitspoelen.

naamloos

Kaarsjes aan…

Bij een ZEN-momentje horen natuurlijk kaarsjes. Het is gebleken dat de geuren vanille en lavendel het meest ontspannend zijn.