Tips voor je feestmake-up

Hier hadden wij nog nooit van gehoord! Dr. Hauschka’s international make-up artist Karim Sattar geeft zes tips voor je feestmake-up.

ConcealerStap 1: Concealer

Breng de concealer niet meteen dik onder je hele oog aan, maar begin bij de binnenste hoek. Zet vervolgens een schuine streep naar beneden en blend de concealer met je ringvinger. Deze vinger geeft namelijk de minste druk op je huid en dit geeft het mooiste resultaat.

Stap 2: Foundation

Wil je dat je foundation de hele avond perfect blijft zitten? Begin dan eens met een laagje poeder. Vervolgens breng je de foundation over de poeder heen aan en eindig je weer met een nieuwe laag poeder. Zorg er ook voor dat je de juiste kleur foundation gebruikt. Je vindt de kleur die bij jouw gezicht en nek past door de foundation te testen op je kaaklijn in plaats van op je pols.

Stap 3: Blush

Heb je blauwe ogen? Breng dan eens wat perzikkleurige blush op je wenkbrauwbot aan. Door deze kleur komt het blauw in je ogen nog beter uit. Sparkling eyes tijdens het kersdiner gegarandeerd!33059832_ml

Stap 4: Oogschaduw

Laat je ogen nog meer stralen door het lijntje oogschaduw onder je ogen vanuit de buitenste hoek te verbinden met de oogschaduw op je ooglid. Zo maak je van je look een geheel.

Stap 5: Eyeliner

Uitgeschoten met de eyeliner en zit er nu een zwarte streep op je wang? Geen paniek! Veeg dit niet weg met make-up remover, want dan krijg je een lelijk make-uploos gat en moet je weer opnieuw beginnen. Pak in plaats daarvan een wattenstaafje met foundation en ga met een rollende beweging over de streep heen.

MascaraStap 6: Mascara

Als je mascara aanbrengt op je bovenste én onderste wimpers, kun je het beste beginnen met de onderste. Zo geeft de mascara van je bovenste wimpers namelijk niet af. Voor het mooiste effect breng je de mascara aan met een zig-zag beweging. Hierdoor plakken je wimpers niet aan elkaar en lijken ze erg vol.

Make-up artist Karim Sattar Karim Sattar

Make-up artist Karim Satter maakt niet alleen van elke vrouw een plaatje, hij draagt ook bij aan de ontwikkeling van make-up voor Dr. Hauschka en hij ontwikkelt twee nieuwe make-up looks per jaar. Verder reist hij de hele wereld over om events te organiseren en modellen mooi te maken voor grote make-up shows.

Benieuwd naar meer tips? Neem dan eens een kijkje op de website van Dr. Hauschka!

Beeld: yoshimura783 / 123RF Stockfoto, vgstudio / 123RF Stockfoto, zinkevych / 123RF Stockfoto, pressmaster / 123RF Stockfoto