VIVA’s 5 favorites: 5x knappe spullen waar we heel happy van worden

vivas-5

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s 5 Favorites onze favoriete producten, diensten en evenementen. Met deze week: 5x leuke dingen waar we heel blij van worden. 

1. StoneCloud by Nika

Nika heeft een bedrijfje. Ze maakt allerlei leuk servies van keramiek. Denk aan mokken, onderzetters, schaaltjes. En allemaal handgemaakt. Op haar Instagram verkoopt ze deze voor een leuk prijsje.

Volg Nika op Instagram! @stonecloud.bynika

2. By Julia servies

Omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van handgemaakte, unieke keramiek potjes en mokken hebben we hier nog een hele leuke voor je. By Julia maakt ook handgemaakte keramieken borden en bekers die altijd one of a kind zijn. Een musthave voor in je servieskast, dus. Schalen, kommen… Je hebt er nooit genoeg van, toch? En het komt helemaal uit Portugal! Lekker exotisch dus. En het leukste is nog dat ze ook regelmatig witacties houden! Yes! En ze komt vaak ergens in de grote steden een paar dagen langs in een pop-up winkel voor de verkoop. Voor in je agenda, dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door byJulia (@byjulianl)

Volg Julia op Instagram @byjulianl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by byJulia (@byjulianl)

3. Een gembershotje van Dr Blend

DrBlend helpt jou om de beste versie van jezelf te worden. Als je daar niet blij van wordt? Met hun sapkuur reinig jij je lichaam doormiddel van diverse koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke groente en fruit. Wij zijn vooral fan van de gember, kurkuma en granaatappel shots. Kleine boost om de dag op te peppen.

Deze sappen kun je per 12 stuks kopen op DrBlend.nl voor maar €35,95. Hou hier hun winacties in de gaten:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DrDetoxBox (@drdetoxbox)

4. Tekenboog

Herinneringen maken en vast leggen is het leukste wat er is, en het terug zien op een originele manier in huis misschien nog wel leuker! Tekenboog zet jouw favoriete herinnering om naar een minimalistische illustratie, waar bij je alles kan aanpassen naar jouw wensen! Abstract maar toch herkenbaar en daardoor een heel uniek en origineel cadeau. Als dat geen feestje is om te geven..🤩🌈

Prijs: v.a. € 13,50

Volg Isa op Instagram @tekenboog

5. Suus Handmade Jewellry

Nog iets waar we heel blij van worden zijn sieraden. Vooral deze van Suus Handmade Jewellry. Ze maakt ze allemaal met de hand en zijn super stylisch. Ze zijn super cute en we konden deze zeker niet over slaan. Als je hier niet blij van wordt, weten wij het ook niet meer.

De sieraden kun je bestellen op Suushandmadejewellery.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief