VIVA’s 5 Favorites: 5x steun kleinere ondernemers in plaats van shoppen bij een grote keten

vivas-5

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s 5 Favorites onze favoriete producten, diensten en evenementen.  Met deze week: 5x de mooiste outfits van ElleMila.

1. Pretty Petra Ecru – Blouse – €48,00

Tetra is hip, daar kunnen we niet omheen! Tetra is een uiterst zacht en natuurlijk materiaal, een verademing bij warmer weer. In combinatie met de kanten details krijgt deze blouse een leuke Bohemian look!

2. Lenty Lace White – Top – €36,00

Deze kanten top is versierd met broderie bloemen en ruffled schouders! Pasvorm De top is een plaatje om naar te kijken! Zoveel leuke details… maar ook de pasvorm oogt super cute: een mooie V-hals met een laced randje, een onderkant die wijder valt én korte vlindermouwtjes

3. Ada Lace White – Blouse – €36,00

Kant kan altijd! Met een laced stuk zorg je meteen voor een classy, girly & stylish look, eender waar je naartoe gaat! Met prachtig kantwerk en kleine details is deze blouse zonder twijfel een toppertje van formaat Dessin Het kantwerk bestaat uit grote en kleine bloemetjes.

Lees ook
VIVA’s 5 Favorites: 5x de mooiste Ibiza home decoraties met pluimen

4. Pretzy Blue – Jacket – €56,00

A woman can never have enough jeans jackets! Heb jij dat ook dat je elk voorjaar opnieuw zin hebt in een nieuw jeansjasje? Dan denk ik… oké misschien heb ik er nu wel genoeg maar dan is er telkens weer eentje dat mijn hartje helemaal verovert zoals het PRETZY jacket!

5. Tetra Old Pink – Blouse – €40,00

Tetra is het stofje voor de lente! Het geruite reliëf patroon zorgt voor de nodige speelsheid in je outfit. De stof voelt heerlijk luchtig en fris aan! Dus hoera voor tetra! Samen met de kanten details krijgt het die leuke bohemian look

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?