VIVA’s Favorites: de mooiste sieraden voor Moederdag

vivas-favorites.png

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Favorites onze favoriete producten, diensten en evenementen.  Met deze week: de mooiste sieraden van The Wild Flower Club. 

The Wilde Flower Club

Nog opzoek naar een moederdagcadeau? Dan zijn de sieraden van The Wild Flower Club zeker een aanrader! Deze website heeft prachtige sieraden. De meeste sieraden van The Wildflower Club zijn gemaakt van Stainless Steel.Dit betekent dat de sieraden dan van bijvoorbeeld het materiaal koper gemaakt zijn, met een dun laagje zilver of goud eroverheen. Stainless Steel is nikkelvrij waardoor eigenlijk iedereen deze sieraden kan dragen.

Ketting Girlpower

Deze ketting straalt girlpower uit. Perfect dus om die power-vrouw van een moeder eens te bedanken met een mooie ketting.

Ring Sloane

De ring Sloane is de absolute bestseller onder de ringen van The Wild Flower Club. Deze ring is verkrijgbaar in het goud en in het zilver.

ring sloane

Oorbellen Flowers

Deze Flowers oorbellen passen perfect bij de ring Sloane. Ook deze oorbellen zijn net als de ring verkrijgbaar in het goud én in het zilver.

oorbellen Flowers

Ketting Fine Snake Skin

Onder de kettingen is de Fine Snake Skin een goedlopende. Deze verkoopt The Wild Flower Club ook in een set met het armbandje erbij.

ketting Fine Snake Skin

Ketting Daisy

Deze ketting is perfect voor het voorjaar. Je kunt zelf kiezen of je de bloemen in het roze of in het wit wilt hebben. Daarnaast verkopen ze ook een bijpassende armband.

ketting Daisy

90’s Bag

Nog op zoek naar een perfecte handtas? Deze 90’s bag is natuurlijk een perfecte aankoop nu de terrassen weer open zijn.

90's bag

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?