WIN: 10x beautybox met maskers voor een zijdezacht gezicht t.w.v €156

Geef jezelf en je huid extra veel liefde deze winter met de nieuwe beautybox van Mudmasky. De verzachtende en voedende producten van Mudmasky helpen jou en je huid de barre winter te trotseren. En VIVA mag 10x een ‘All-season skincare pack’ weggeven!

En ja, dat wil je. Helemaal in het kader van ‘treat yourself’, toch?

Wintermaanden

De donkere dagen zijn hier – met weinig zonlicht en natuurlijke vitamine D – aan en dat betekent dat je goéd voor jezelf en je huid éxtra moet zorgen. De kou onttrekt namelijk vocht, waardoor je huid droog en schraal kan aanvoelen. Zeker rond je neus kun je dan rode plekken krijgen. En dit is niet alleen vervelend, maar ook nog eens pijnlijk. Maar we got you. Met de producten uit het ‘All-season skin pack’ kun jij je huid heerlijk verwennen en verzorgen. De producten van Mudmasky zijn gebaseerd op verse, natuurlijke ingrediënten die de huid zelfs 8 uur na het aanbrengen blijft hydrateren! Met als resultaat: een perzikhuidje waardoor jij een lekkere natural look hebt. En niet alleen dat, de olie laat ook nog eens een prachtige glow achter.

Mudmasky

De ‘All- season skin pack’ bestaat uit heerlijke seizoenmaskers die je kunt aanbrengen op het gezicht. En of je nou een droge, normale of vettige huid hebt, de All-season skin pack is voor iedere huidtype geschikt – op elk moment van het jaar. Een échte verwennerij dus.

Winter

De Leave Me On Winter Mask doe je op, meteen na het douchen, of voordat je naar buiten gaat. Je spoelt ‘m NIET af. De voedende ingrediënten beschermen, verzorgen en hydrateren je huid tegen het koude winterweer. Wat goeeeeéd! En na ongeveer een half uurtje voel je een beschermd laagje op de huid. Je bent nog nooit zo zijdezacht en soepel geweest.

Spring

Even vooruitdenken: de transitie van winter naar lente geeft je huid ook een flinke opdonder. Een goede verzorging is daarom very important. De Leave Me On Spring Mask helpt daarbij. De voedende ingrediënten verzorgen en hydrateren niet alleen, maar beschermen je ook tegen de UV- straling van de zon. Want de lentezon lijkt misschien zacht en onschuldig, maar schijn bedriegt. SPF is tijdens de lente een must-have.

Summer

Een goede bescherming tegen de schadelijke UV-stralen in de zomer is een pré. Maar om nou de hele dag met een zonnebrand op je gezicht te lopen zodra de zon schijnt is niet heel fijn. Je huid wordt vettig en make-up blijft daardoor niet goed zitten. Daarom heeft Mudmasky een beschermende Leave Me On Summer Mask uitgevonden met plantenextracten en bloemen. Hij voedt de huid en voelt niet vettig aan op de huid. Tevens is deze Summer Mask een verzorgende crème.

Autumn

Je huid heeft speciale zorg nodig na een hete zomer, omdat het door de zon en warmte veel vocht heeft verloren. Je huid heeft daardoor rust en hulp nodig. En daarbij helpt de Leave Me On Autumn Mask. Het masker kun je laten zitten en zal de huid de hele dag van vocht voorzien.

Winnen

And now it’s up to you! Speciaal voor VIVA-lezeressen verloot Mudmasky 10x een ‘All-season skincare pack’ voor een stralende huid! Dat wil iedereen, toch? Wat moet je doen om kans te maken op de heerlijke seizoenmaskers? Like VIVA op Facebook en reageer onder de post waarom jij graag wilt winnen én wie weet straal jij deze winter met je prachtige huid😉

Bron en beeld: Mudmasky