Oui oui: zo heb je zélf de prachtige hairlook van Emily in Paris

emily in paris hairlook

Eén van de lekkerste nieuwe series op Netflix du moment: Emily in Paris. Emily ziet er elke dag magnifique uit met haar kleurrijke outfits en krullende haar. En wij leggen je uit hoe je deze hairlook thuis kunt namaken.

Met deze vijf simpele stappen maak jij de ‘Emily in Paris’ hairlook thuis. En oui, oui, dat willen we allemaal wel, toch?

Zo maak je ‘m

Voordat je begint, zorg ervoor dat je deze tools bij de hand hebt liggen: een borstel, haarlak, föhn en als laatste een krultang.

  1. First things first: Borstel je haar goed door om klitten te voorkomen (want dat zijn niet de soort krullen die we willen) en spray een klein beetje haarlak in je haar. Zo prepare je je haar alvast en heb je de hele avond plezier van jouw Emily in Paris hairlook.
  2. Droog de haarspray met een föhn (dit werkt veel sneller dan het te laten drogen door de lucht). Deze stap is essentieel, want als je de haarspray niet eerst laat drogen voordat je je krultang erin zet, krijg je hele andere krullen. En dat is niet het effect waar we voor gaan… Het haar moet dus volledig droog zijn voordat je aan de slag kunt gaan met een krultang.
  3. Verdeel je haar weer in verschillende delen. Krul deze delen met de krultang. Let op: zorg ervoor dat je altijd de krullen van je gezicht af krult! Dunnere delen met haar betekenen strakkere krullen. Dikkere delen met haar worden lossere krullen. Varieer hier een beetje mee voor een speels effect. Werk op deze manier je hele haar af.
  4. Is je hele haar gekruld? Goed zo! Laat je haar nu even afkoelen, zo blijft de krul goed zitten. Ruim ondertussen alvast je föhn, haarlak en krultang op 😉
  5. Ga als laatste stap grof met je handen of met een borstel door je haren heen om de krullen een beetje uit te kammen. Zo krijg je die losse krullen á la Emily.

That’s it, nu heb je dezelfde hairlook als Emily in Paris. Easy peacy, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief 

Bron: Beautify | Beeld: Instagram