Kingsize actie: Kans op een gratis Kurhaus-arrangement bij kaarten voor ‘Disney’s The Lion King’

the lion king

Dit is het moment om tickets voor ‘Disney’s The Lion King’ te scoren. Want de hele maand maak je, naast een topavond bij de musical der musicals, ook nog kans op een van de tien luxe arrangementen in het Scheveningse Kurhaus.

Sit back and enjoy

‘Disney’s The Lion King’ in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne voor dit verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Dit theaterspektakel met muziek van Elton John en Tim Rice trok wereldwijd al meer dan 85 miljoen bezoekers en haalde zeventig internationale prijzen binnen.

The winner gets it all

Ervaar de luxe van Grand Hotel Amrâth Kurhaus en word wakker aan het strand. Na een overnachting in een kamer met uitzicht op zee en een topontbijt, kun je voor al je wellness-wensen terecht bij Kurhaus Spa & Beauty. Geniet bijvoorbeeld van de Finse sauna, de infrarood-warmtecabine, het stoombad of de neveldouche.

Dit is het arrangement

  • 1 nacht in een luxe superiorkamer met zeezicht
  • gebruik van de 
minibar
  • uitgebreid ontbijt
  • gratis toegang tot de vernieuwde Kurhaus Spa & Beauty

»Bestel tickets voor The Lion King | Klik hier «

Tickets vanaf € 53 per stuk. Prijzen zijn in euro’s, excl. reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag. 
Kijk voor de uitgebreide voorwaarden op viva.nl/theaterclub.