De drie favoriete songs van Domien Verschuuren

domien verschuuren

Mandy  Woelkens (26) is redacteur en online verslaggever bij Giel Beelen en 3FM. Wekelijks vraagt ze een muzikant naar zijn of haar favoriete nummers.

mandy kopfotoDie ene plaat die je keihard meezingt als je onder de douche staat, dat prachtige liedje waar je altijd bij moet huilen, of dat ene deuntje waar je echt moet dansen; muziek roept bij iedereen wel emoties op. Welke nummers doen iets met Domien Verschuuren?

Radio-dj Domien is elke maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur te horen op NPO 3FM met zijn programma ‘Dit is Domien’. In het weekend draait hij vaak op menig feestje door heel Nederland.

Welke nummers draai je helemaal grijs?

John Mayer –  Slow Dancing In A Burning Room
“John Mayer is mijn lievelings. Zijn teksten zijn ijzersterk (oké, op wat mierzoete rommel na) en zijn gitaarspel is fenomenaal. Dit is het hoogtepunt op het beste album dat hij maakte (‘Continuum’).”

Michael Jackson – Who Is It
“Koning Jackson. Met als probleem dat je nooit ‘maar één track’ van Michael Jackson kunt luisteren. Er komen altijd meteen drie andere achteraan waar je zin in hebt. Vandaag kies ik Who Is It, morgen ongetwijfeld weer iets anders.”

Spinvis – Kom Terug
“Je houdt van ‘m, of je haat ‘m. Ik ken niemand die Spinvis ‘wel oké’ vindt. Natuurlijk val ik in de eerste categorie en vind ik bijna alles wat hij gemaakt heeft fantastisch. Kom Terug heeft één van de beste mantras (reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug) uit de Nederlandse popmuziek.”

Wat is je all time favorite guilty pleasure?

Spice Girls – Who Do You Think You Are
“Wat een hit. Nog steeds! Eigenlijk schaam ik me er niet eens voor: ik ben trots fan van de Spice Girls.”

Lees ook:

De drie favoriete songs van Lucas Hamming
De drie favoriete songs van Samgar Jacobs
De drie favoriete songs van Suus de Groot
De drie favoriete songs van Kobus Groen
De drie favoriete songs van Rianne Walther
De drie favoriete songs van Sef

Beeld: BrunoPress