De drie favoriete songs van Lieke Veld

lieke veld

mandy kopfotoMandy  Woelkens (26) is redacteur en online verslaggever bij Giel Beelen en 3FM. Wekelijks vraagt ze een muzikant naar zijn of haar favoriete nummers.

Dat liedje dat je altijd keihard meezingt, die ene plaat waarvan je moet huilen of dat nummer dat je vrolijk maakt: muziek roept emoties op. Welke nummers doen iets met Lieke Veld?

Elke week vraag ik een muzikant of (radio)dj naar zijn of haar favoriete nummers. Deze week deelt radio-dj Lieke Veld haar favoriete liedjes. Ze is elke werkdag tijdens de lunch tussen 12 en 14 uur te horen op QMusic.

Welke nummers draai je helemaal grijs?

Mike Posner – ‘I took a pill in Ibiza’
“Ik heb niet echt een favoriete artiest allertijden naar wie ik elke dag luister, maar op dit moment wil ik zo graag dat het zomer wordt dat ik het liefst dit nummer op repeat zet!”

Jebroer, Jayh, Skinto & Stepherd – ‘Banaan’
“Als je feest in een dip zit, zet dan dit liedje op. Succes verzekerd!”

Selena Gomez – ‘Hands to myself’
“Elk jaar nemen de modellen van Victoria’s Secret een playbackvideo op. Dit jaar was Selena Gomez een van de koninginnen op de catwalk van de beroemde fashionshow. En op dit nummer maakten ze een playbackvideo. Het liedje is sexy en erg aanstekelijk.”

Wat is je all time favorite guilty pleasure?

Casanova  – ‘Ultimate Kaos’
“Na al die jaren dat er foute muziek wordt gemaakt, is dit nog steeds mijn favoriet. Waarschijnlijk omdat het precies de toonhoogte heeft die ik perfect kan meezingen.”

Lees ook:

De drie favoriete songs van Lucas Hamming
De drie favoriete songs van Samgar Jacobs
De drie favoriete songs van Domien Verschuuren
De drie favoriete songs van Suus de Groot
De drie favoriete songs van Kobus Groen
De drie favoriete songs van Sef
De drie favoriete songs van Rianne Walther

Lieke verscheen eerder met een groot interview in VIVA. Je kunt editie 42 hier online bestellen, of lees het artikel online via Blendle

Beeld: Sjoerd Geuke