Mandy’s concerttips van week 53

mandy's concerttips

mandy kopfotoHet jaar sluit je natuurlijk het beste af met een potje goede muziek. Mandy Woelkens (26), redacteur en online verslaggever van Giel Beelen en 3FM, weet waar je moet zijn.

Van Dik Hout / TivoliVredenburg / Utrecht / woensdag 30 december

Stoere rock met gevoelige teksten, dat is al ruim twintig jaar het succesrecept van deze band. Veel van de oude nummers zijn heerlijk om in je eentje keihard mee te zingen in de auto. Hiervan zullen ze vast ook wel wat ten gehore brengen, maar het merendeel zal van hun laatste album ‘Alles Wat Naar Boven Drijft’ zijn. Deze band is een nederpopmonument en moet je dus echt een keertje live gezien hebben.

De Likt & KUDDEDIEREN / Kroepoekfabriek / Vlaardingen / donderdag 31 december

Het nieuwe jaar kun je hier laten beginnen! In de Kroepoekfabriek in Vlaardingen speelt het eigenzinnige elektrotrio De Likt. Je kan ze kennen van het nummer ‘Ja dat bedoel ik’ en de Kenny B-parodie ‘Praat Rotterdams met me’. Ze worden veel vergeleken met de Jeugd van Tegenwoordig, een te makkelijke vergelijking als je het mij vraagt. Na hun optreden kun je jezelf het nieuwe jaar in dansen met de vette beats van KUDDEDIEREN. Dus mocht je nog geen oud en nieuw plannen hebben, van De Likt krijg je sowieso geen spijt.

Tim Knol Lost & Found / Kattendans / Bergeijk / zaterdag 2 januari

Dit is het tweede soloprogramma van Tim Knol. In zijn nieuwe voorstelling krijg je een bijzonder inkijkje in het leven van de 25-jarige muzikant. In Lost & Found laat hij je kennismaken met prachtige muziek en bijzondere verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands die je wellicht nog niet kende. In zijn theatertour leer je de charmante, maar ook zeker humorvolle Tim kennen.