Sweet dreams: Amsterdam opent beddenbioscoop

Bioscoop

We mogen sinds een tijdje weer de bioscopen in en hoewel je het bingen in je bed net gewend was, heb je nu geen excuus meer om onder die bioscoopdate uit te komen. Amsterdam opent namelijk de eerste beddenbioscoop. Schoenen uit, sloffen aan, een grote bak popcorn erbij en neerploffen maar. 

Stunt

Schone lakens, heerlijke hoofdkussens en een nachtkastje inclusief nachtlampje. Er is overal aan gedacht bij de beddenbioscoop in Amsterdam. Een matrassenverkoper besloot door de versoepelingen van de maatregelen een stunt uit te halen in samenwerking met Theater Amsterdam. En of die stunt ons is opgevallen! Dat je door het bed sneller in slaap kan vallen tijdens de film, is voor de beddenbioscoop geen probleem. Zo weten ze dat het matras lekker ligt en je wordt waarschijnlijk toch wel weer wakker door de harde filmgeluiden.

Tekst gaat verder onder de video

Golden combo

‘Er is geen plek die meer comfortabel is om een film te kijken dan je bed’, zegt bedenker Joep Verbunt tegen EditieNL. ‘Tegelijkertijd is er geen betere locatie om een film te ervaren dan de bioscoop. Breng je deze twee samen, dan geloven wij de gouden combinatie te hebben gevonden.’ Film- en slaapliefhebbers die deze experience écht zien zitten, hebben nog tot 23 juni de tijd om hun bezoekje aan één van de vijftien tweepersoonsbedden te plannen. Naast de reguliere voorstellingen wordt er een speciale voorstelling georganiseerd voor zorgverleners. Dit wil je niet missen!

Date night

Joyce en Mark waren een van de eerste die samen een bezoekje brachten aan de beddenbioscoop. ‘Wij zijn even offline’, aldus Mark.

Bron: Linda

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?