Jochem Myjer beter bekeken dan coming-out Nikkie Tutorials

nikkie de jager tutorials transgender

Als wij denken aan de Youtube video die het meest is blijven hangen afgelopen jaar, is dat de coming out van Nikkie Tutorials als transgender. Maar, dat is niet de meest populaire video van 2020 volgens de Nederlandse jaarlijst van YouTube. Jochem Myjer, met zijn Bonaire meneer video, verslaat de beautyvlogger van haar troon. 

Moederbedrijf Google reageert hierop: ‘In een zwaar jaar als 2020 is het geen verrassing dat Nederland snakte naar een grappige video met vakantievibes.’ De coming-out video van Nikkie Tutorials is nummer twee in meest populaire video’s van 2020.

Coming out video

De Coming-out video staat ook in andere landen in de top 10 meest populaire video’s van 2020. Hij staat op de vierde plaats in Australië en Engeland, op de zesde plek in Amerika en Canada en op nummer tien in Ierland.

Ondergronds zwembad

Op nummer drie in Nederland staat een video van Mr. Tfue die in de jungle in Zuid-Amerika een ondergronds zwembad bouwt. Dit is overigens de enige video van niet-Nederlandse bodem in de top 10. Arjen Lubach, met zijn ‘online-fabeltjesfuik’ en een item van NPO3 over corona staan ook in de populairste tien video’s van dit jaar.

Muziekvideo’s

Zoals ieder jaar, maakt YouTube onderscheid tussen ‘gewone’ video’s en muziekclips. De top 10 muziekclips van 2020 is ook bekend. Vooral rapper Snelle doet het goed: hij staat maar liefst twee keer in de top 10.

  1. Future – Life Is Good (Official Music Video) ft. Drake
  2. Snelle – Smoorverliefd (prod. Donda Nisha)
  3. ALI B FEAT. POKE & JUDESKA – ANDERHALF
  4. BOEF FEAT. NUMIDIA – TOUT EST BON
  5. Davina Michelle & Snelle – 17 Miljoen Mensen
  6. Yxng Le & Frenna – Wat Is Je Naam
  7. Yssi SB – Paper Zien (Remix) ft. D-Double, Henkie T, Jack, Sevn Alias & Josylvio
  8. Rolf Sanchez – Más Más Más
  9. 6IX9INE- GOOBA
  10. Bilal Wahib – Tigers

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: RTL Boulevard, droiapp, iStock

 

Selien (27) woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster