President Joe Biden volgt maar één niet-politicus en dat is Chrissy Teigen

Joe Biden

Iedereen houdt van Chrissy Teigen. Ook de fonkelnieuwe president van Amerika. De enige persoon die niets met Washington te maken heeft maar toch gevolgd wordt door Joe Biden, is dan ook Chrissy. 

Na de overdracht van het @Potus Twitteraccount waaide er ook een frisse wind door de mensen die de president volgt. Chrissy zit tussen het handjevol (elf, om precies te zijn) Twitteraccounts dat president Biden nu volgt. Natuurlijk was het model in de gloria.

‘Oh my god’

‘Oh my god!!!’, twitter Chrissy. ‘Mijn hart, mijn god ik ga stuk, ik kan eindelijk tweets van de president zien die waarschijnlijk niet losgeslagen zijn. Ik zou waarschijnlijk nooit meer moeten twitteren’, voegt ze daar nog aan toe.

Tekst gaat verder onder tweet.

 

Overigens solliciteerde Chrissy openlijk naar een follow van de president. ‘Hallo @joebiden ik ben vier jaar lang geblokkeerd door de president, wil je me alsjeblieft volgen’, schreef ze op woensdagochtend. Het social media-team van Biden blijkt de lulligste niet en beloonde haar moed door haar te volgen. Sterker nog: tussen de eerste elf accounts die de nieuwe president volgt, stond ze kennelijk hoog op het prioriteitenlijstje.

Fan

Chrissy is een groot fan van Biden en vicepresident Kamala Harris. Tijdens de campagne was ze aanwezig bij hun rally in Philadelphia. Nadat ze knuffelde met Kamala grapte ze dat ze zich nu zeker ‘een maand’ niet ging douchen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: People | Beeld: Getty
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. @susandalstra