Tempation baby geboren: Amber en Arda verwelkomen zoontje

Temptation's Amber

Ex-temptation verleider Amber (22) en deelnemer Arda (26) zijn ouders geworden van hun zoontje. Beiden deelden dit gisteren via hun Instagram stories. Opvallend voor mensen die er geen moeite mee hebben hun hebben en houwen bloot te gooien: de naam van het zoontje houden de kersverse ouders nog even voor zichzelf. 

De zwangerschap van Amber was goed te volgen via haar social media. In verschillende foto’s die ze postte werd duidelijk dat ze vooral niet zulke goede nachten meer had. ‘Hoe sliepen jullie de nachten door, want dit lukt niet meer & dutjes in de zetel evenmin’, vroeg ze drie dragen voor haar bevalling.

Tekst gaat door onder de foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ♚ A.V.G (@ambervgxx)

Liefde, maar niet op ’t eerste gezicht

De weg naar een relatie tussen Amber en Arda was er een met hobbels (en andere vrouwen). Amber deed mee als verleider in Temptation Island, Arda ging er in als relatietest samen met zijn vriendin Elke. Hoewel Arda wel wat dates had met Amber, viel de Belg uiteindelijk voor de charmes van verleidster Eline (en hoe). De relatie kwam dan ook pas tot stand ná het programma.

Tempation baby

In de Instagram bio van Amber staat een mysterieuze ‘Mommy of @baby.trkr’ – (de baby heeft natuurlijk al een eigen Instagram). Maar de naam is nog geheim. Baby Türker (de achternaam van de vader) is tot we meer weten de werktitel. Het is overigens niet de eerste Tempation baby ooit, maar het is wel het eerste verleider-koppel kroost.

De zwangerschap van Amber kwam nogal onverwacht. In de aankondigingspost van hun pregnancy vertelde ze: ‘Door complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje hoorde ik 2.5 jaar geleden dat natuurlijk zwanger worden vrijwel onmogelijk zou zijn. Ik gebruikte geen anticonceptie, want “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet”. Twee jaar later kwam ik jou tegen en ik vertelde je alles. (..) En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel. 2.5 jaar geleden te horen krijgen dat het niet ging lukken, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel (..). Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram
Selien (27) woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster