Zo ‘gewoon’ zag Máxima er nog uit toen ze nog géén royal was

Vaak trouwen prinsen met dames van adel of koninklijke komaf, maar dat is zeker niet altijd het geval. Zo zijn er genoeg voorbeelden van prinsen en toekomstige koningen die hun hart verloren aan ‘gewone’ vrouwen. Hoe zagen die prinsessen er vroeger uit, voordat ze royals werden?

Nu zijn deze vrouwen wereldberoemd, maar ooit gingen ze nog anoniem door het leven. Zo ook onze koningin Máxima.

Máxima Zorreguieta

In 1999 werd Máxima Zorreguieta in één klap beroemd als de vriendin van (toen nog) kroonprins Willem-Alexander. In de periode tot hun verloving ging de extraverte Máxima heel discreet om met de aandacht die ze kreeg. Ze vermeed de pers en iedereen uit haar intieme kring zweeg. Ondertussen leerde Máxima de Nederlandse taal en alle koninklijke etiquetten, zodat ze volledig voorbereid haar rol als prinses (en later: koningin) kon vervullen. Na haar verloving met Willem-Alexander keerde ze zowat direct terug naar haar uitbundige zelf.

En Máxima en Willem-Alexander in hun jongere jaren:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story
Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.