Zo leuk! De ultieme Grease-reünie met John Travolta en Olivia Newton-John

prequel Grease

Meeblèren op Summer Nights, You’re the One That I Want en Grease Lightnin’ doen fans van de klassieker Grease regelmatig op speciale meezingavonden. In de Amerikaanse staat Florida waren drie van die avonden deze week extra bijzonder, omdat deze werden gepresenteerd door niemand minder dan hoofdrolspelers Olivia Newton-John (71) en John Travolta (65).

De twee acteurs zijn voor het eerst sinds de film weer in de huid gekropen van de iconische karakters Danny Zuko en Sandy Olsson. Toen de twee acteurs in hun bekende outfits het podium opkwamen, werden de fans helemaal gek!

Olivia liet op Instagram weten: “Voor het eerst sinds we de film maakten, hebben we de outfits weer aan! Ik ben zo gelukkig!” Het driedaagse fanevenement heet Meet ‘N Grease, waar ook de beroemde auto’s uit de filmklassieker te zien zullen zien.

Op Instagram deelde John Travolta ook filmpjes en foto’s van het optreden:

Jubileum
In 2018 vierden John en Olivia nog het 40ste jubileum van Grease. Hiervoor werd de musicalfilm weer in de bioscopen gedraaid. Ook gaven de acteurs toen aan wat hun favoriete onderdeel van de film was. “Olivia ontmoeten, zonder twijfel”, reageerde John destijds. “Ik zou hetzelfde zeggen, omdat John me overtuigde om het te doen en dat was magisch”, vertelde Olivia. Hoe lief is dat!

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: Giphy