5x de leukste strandtenten in Zandvoort

strandtenten

Na deze lange, drukke en vooral warme week kan ik me goed voorstellen dat je toe bent aan een beetje vakantie. Daarvoor hoef je helemaal niet lang en ver weg te gaan. In ons eigen landje kun je namelijk ook heel goed vertoeven én een vakantiegevoel creëren. Ga een dagje naar Zandvoort aan zee! Zonnebril op, voetjes omhoog en heerlijk eten en drinken in het de stralend hete zon. Hieronder zet ik zes super hippe en relaxte strandtenten in Zandvoort voor je op een rijtje.

#1 Beachclub Far Out

Beachclub Far Out in Zandvoort brengt een beetje Ibiza naar Nederland. Love it! Bij de eerste stap die je binnen zet, waan jij je op het populaire Spaanse eiland Ibiza. De botanische ingerichte en gezellige beachclub biedt bovendien verrukkelijke gerechten aan waar je de hele dag door van kunt genieten!

#2 Tent 6

Tent 6 is een heel chille strandtent om even te zitten en ook voor de kids is hier genoeg ruimte. Buiten kan je heerlijk plaatsnemen op de banken met je voetjes in het zand, maar binnen kan je ook onwijs lekker zitten om een hapje te eten of een tijdschrift te lezen. Tip: word lid van de Zee-As en breng je kantooruren aan het strand door!

#3 Vooges

Opnieuw een super fancy strandtent waar ook mensen met kinderen terecht kunnen: Vooges. Of je nu zin hebt in een lekker verse sandwich of eens oesters wilt proberen; het kan hier allemaal. Ook bij Vooges is het personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam, pluspunt! Bovendien kun je bij deze strandtent in Zandvoort zowel lekker loungen in de zon, als genieten van het weer en het uitzicht vanonder de parasol.

#4 Hippie Fish

Hippie Fish is echt de hipste en chillste strandtent van Zandvoort. Het eten is lekker, het interieur heerlijk boho en het personeel is onwijs vriendelijk. Wat wil een mens nog meer?! Het is dan ook niet voor niets dat Hippie Fish op een zomerse dag bommetje vol zit. Bovendien is het eten hier ook allesbehalve standaard. Zo kun je er heerlijk relaxt op een loungebank een thai beef salade of een sandwich met rode biet en tzatziki naar binnen werken. Love, love en nog eens love!

#5 Safari Lodge

Ik moet toegeven, dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet. Ietwat in hipster-style, maar zó leuk, lekker, knus en modern tegelijkertijd. Het leuke aan deze strandtent is dat jij je zowel op het terras en strand, als op het water kunt vermaken. Safari Lodge geeft namelijk surflessen op verschillende niveaus. Bovendien kun je er super lekker eten en kom je bij het zien van de strandtent al in de vakantiestemming.