Op vakantie? Flinke korting op reisgidsen!

korting

Of je nou met vriendinnen de boel op stelten gaat zetten in Berlijn of in je eentje gaat backpacken in Thailand: met een National Geographic-gids weet je precies waar je moet zijn. Al 15 jaar zijn deze geroemde reisgidsen in het Nederlands te verkrijgen. En dat is reden voor een feestje…

2015 NG grote stapel boekenNational Geographic is vooral hot voor de reiziger die verder wil gaan dan de standaard culturele bezienswaardigheden. De gidsen bevatten interessante informatie over de geschiedenis, cultuur en volk van jouw vakantieland to be. Ook staan er prachtige foto’s in de gidsen, kun je reiservaringen van anderen lezen en kom je terecht op de mooiste plekken door insidertips.

Korting!rozetje

Hebben voor je volgende trip? Goed nieuws! Omdat de National Geographic-gidsen jarig zijn, trakteert National Geographic op een flinke korting. Van 17 februari tot en met 17 maart 2015 zijn alle 32 reisgidsen van Berlijn tot Brazilië slechts € 15,- in plaats van € 21,95 of € 24,95. Katsjing! Hebben? Klik dan hier om ze te bestellen.

Beeld: iStock