New York voor een prikkie: er zijn nu retourvluchten voor 142 euro

New York goedkoop retour

Het is de stad waar het allemaal gebeurt en waar alles mogelijk zou zijn: New York. Wie dolgraag nog eens een bezoekje brengt aan de Big Apple, maar simpelweg niet genoeg geld heeft, krijgt nu een kans. Er zijn namelijk retourvluchten voor nog geen 150 euro in de verkoop.

Als je voor een prikkie naar New York wil vliegen, moet je wel snel beslissen én op de korte termijn een aantal vakantiedagen kunnen opnemen. De aanbieding geldt namelijk voor eind maart.

Overstappen

In de laatste week van die maand hoef je slechts 142 euro neer te tellen om van Schiphol naar New York te vliegen, én terug. Op de heenreis maak je een tussenstop in Toronto, waar je ’s middags landt en een nachtje moet doorbrengen. Je reist terug via Zürich, waar je een paar uurtjes moet overbruggen. Klinkt misschien vervelend, maar je kunt beide stops óók zien als een extra minitrip.

Mini-addertjes

Er zitten twee – wat ons betreft niet zulke erge – addertjes onder het gras. Ten eerste vlieg je terug vanaf een ander vliegveld in New York dan waar je op de heenweg bent geland, ten tweede geldt de aanbieding alleen als je met meerdere mensen naar The Big Apple vliegt. Prima, toch? Samen gaan is immers wel zo gezellig. Bekijk de aanbieding hier. Enne, wacht vooral niet te lang.

Kleine opmerking: milieutechnisch ben je natuurlijk minder lekker bezig.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.