Ontdek Alkmaar!

Bezoek Alkmaar en je zult het nooit meer vergeten! Want naar deze prachtstad die op slechts een halfuur van Amsterdam én een kwartier van het Noordzeestrand ligt, blijf je terugkeren. Dwalend langs de monumenten, grachten, winkels, musea en terrassen zal je verbaasd zijn over de schoonheid van het oude centrum.

Lezersaanbieding

Kaasstad
Alkmaar staat natuurlijk bekend als Kaasstad: al eeuwenlang wordt van april tot en met september op de vrijdagochtend de wereldberoemde kaasmarkt gehouden. Bezoekers van over de hele wereld komen langs om dit spektakel te aanschouwen. De kleurige hoeden van de kaasdragers, het handjeklap van de kaashandelaren en de levendige markt eromheen maken een bezoek aan de Alkmaarse kaasmarkt tot een perféct dagje uit.

Voor de shopaholics onder ons
In Alkmaar is het prettig winkelen, want niet alleen de grote winkelketens zijn hier goed vertegenwoordigd, maar daarnaast vind je genoeg bijzondere boetiekjes. Vooral de straten van ‘d’Oude Stad’, zijn populair bij de shopaholics.

Overnachting
Op slechts 20 minuten van het oer-Hollandse Alkmaar ligt Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo.  Dit gezellige 4-sterren hotel beschikt over vele faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. De sfeervolle kamers beschikken allemaal over een terras of balkon om bij te komen tijdens een heerlijke zomeravond. Laat je in de watten leggen met een culinair diner in het charmante à la carte restaurant of neem plaats in de gezellige bar of lounge.

Boek nu een drie daags arrangement
vanaf €109,- p.p.

Arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje en appelgebak
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Tarief:   €125 p.p.             in juli t/m september
Tarief:   €109 p.p.             in oktober t/m december

Meer informatie of reserveren?
Ga naar www.fletcherhotelheiloo.nl/viva of bel 0725 – 05 22 44

Dit arrangement is geldig t/m aankomst 31-12-2017 (m.u.v. feestdagen en evenementen) o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer. De prijs is exclusief tax and handling fee (€2 p.p.p.n.) en weekendtoeslag bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht (€5 p.p.p.n.).