Op vakantie? Zo stap je trendy én comfortabel het vliegtuig in

vliegtuig outfit

Zie jij er ook altijd als een zwerver uit als je lang in een vliegtuig moet zitten? Niet zo gek ook, want als je twaalf uur in een vliegtuig zit, ga je echt niet je best doen om er als Gigi Hadid uit te zien. It just won’t work.

Vaak kies je al snel voor je favoriete joggingbroek en oversized sweater, knot op je hoofd en gaan. Tot je uit het vliegtuig stapt en je er akelig bewust van bent hoe slonzig je er eigenlijk uitziet…

Nu de zomer begonnen is en de vakanties geboekt zijn, is het tijd om je koffer in te pakken. Dat is al een hele taak op zich, maar wat je aantrekt in het vliegtuig is net zo’n lastige vraag. Nu hoef je er niet uit te zien als Gigi Hadid, want A) we hebben niet het geld dat zij heeft en B) er staat geen paparazzi op je te wachten als je het vliegtuig uitstapt. We hebben wel een aantal tips die we je mee willen geven om je vliegreis makkelijker te maken, en hopelijk zit je dan ook op modegebied in de goede richting.

  1. Trek niet te strakke schoenen aan. Je voeten zetten uit in het vliegtuig omdat je lange tijd zit en je voet en kuitspieren niet beweegt. Loop dus regelmatig even door het gangpad heen en weer, en draag makkelijke schoenen zodat ze niet gaan knellen. Een teenslippertje is ideaal. Neem ook een paar sokken mee voor in het vliegtuig!
  2. Het kan nog weleens koud zijn in het vliegtuig, dus een trui is zeker niet misplaatst. Denk vooral aan wat je moeder je altijd vertelde; trek laagjes aan! Je wil niet bij aankomst in een warm land nog je fleece-trui uit moeten trekken.
  3. Houd een toilettasje bij de hand. De lucht kan nogal eens droog aanvoelen in een vliegtuig, dus een hydraterende dagcrème en bodylotion kunnen zeker geen kwaad. Moet je écht lang vliegen? Dan vind je het misschien ook wel fijn om tussendoor je tanden een keer te poetsen.
  4. Trek een comfortabele broek aan. Natuurlijk kun je ook gewoon een fijne joggingbroek aan, maar wil je er toch een beetje trendy bijlopen? Kies dan voor een palazzo broek. Deze broeken zijn on trend én ze zitten comfortabel. Win-win!
My Jewellery € 39,95
Samsoe & Samsoe via Zalando € 59,95
Puma via Omoda € 99,95

Meer vliegtuigoutfits shoppen? Check StyleToday.nl!