Dít zijn de vijf meest Instagrammable stranden

stranden

Zon, zee en Instagram, wie wil dat nou niet? Lekker pootje baden, teentje dippen op het strand en tegelijkertijd ook nog eens je feed bijwerken met de meest zonnige kiekjes. Met jou willen een hoop anderen dat ook en daarom is er nu een lijstje gemaakt met de vijf meest Instagrammable stranden. Het is immers nooit te vroeg om je volgende vakantie te boeken, toch?

1. Miami beach
Palmbomen, een blauwe zee en strandhuisjes in verschillende kleuren, dat is wat je aan de kustlijn van Miami vindt. Wil je het helemaal afmaken? Neem dan je beach cruiser mee.

miami

2. Sveti Stefan, Montenegro

Montenegro wordt ook wel de parel van de Middellandse Zee genoemd. En het kuststadje Sveti Stefan is de kers op de taart. Hier kun je nippen aan je espresso, een duik nemen in de zee en verblijven in het chique en tevens enige resort dat het mooie schiereiland heeft.

3. Navagio, Griekenland

Terwijl vooral Mykonos momenteel in de Griekse schijnwerpers staat, mogen we ook Zakynthos niet vergeten. Op dit eiland vind je het strand Navagio Beach, ook wel het Eiland van de Schipbreuk genoemd. Hier vind je een strand met een oude grot, dat je alleen per boot kunt bereiken.

4. Renaissance Island, Aruba

Een azuurblauwe zee met a touch of pink, kan het nog meer Instagramwaardig? Deze gouden combinatie vind je op Aruba!

5. Waar je maar wilt

Alles leuk en aardig met die mooie stranden, maar vaak duurt het nog even voordat we daar naar toe kunnen. Wil je wat dichterbij huis blijven? Ook hier vind je genoeg mooie stranden. Huur een kekke camperbus en je kunt overal naar toe rijden.

strand

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: iStock, Instagram