Waarom Lapland? Nou, hierom!

lapland voigt

Kan het je niet koud genoeg zijn? Ben je niet bang voor een beetje sneeuw en temperaturen onder nul, dan tippen wij: Lapland! Vijf redenen waarom de poolcirkel op je bucketlist moet staan.

Viva samen met Voigt travel

Winterwonderland®

Zodra je het vliegtuig uitstapt, beland je in een totaal andere, magisch witte wereld. De stilte is oorverdovend, de bossen zijn er geweldig en de bevroren meren indrukwekkend. Geen ander gebied in Europa is zo bijzonder.

Winterwonderland

Let there be… noorderlicht

Wie het gezien heeft, vergeet het nooit meer: het noorderlicht. Bij dit wonderlijke natuurverschijnsel zie je allerlei kleuren in de lucht. Groen, paars, rood, geel… Nee, dat ligt echt niet aan die Finse wodka die je net achterover hebt geslagen.

Noorderlicht

Met je toet-toet-toeter

In Lapland kun je spectaculaire tochten maken op de sneeuwscooter. Je glijdt door bossen en over bevroren meren door de adembenemende natuur. Skipak aan en kekke snowboots eronder en gaan met die banaan.

Sleeën voor gevorderden

Onvergetelijk: een huskysafari. Je spant ‘jouw’ honden in en gaat op de slee staan. Als je een beetje geluisterd hebt tijdens de uitleg, weet je welke commando’s je moet geven en dan beginnen ze te rennen. Of niet. Heb je weinig zelfvertrouwen, dan nemen ze een loopje met je. Dan nemen ze dat bochtje net te kort en plof jij in de sneeuw. Vinden ze leuk.

husky

Op de lange latten

Als er één gebied sneeuwzeker is, dan is het de poolcirkel. In Lapland vind je prachtig glooiende pistes om vanaf te skiën of te boarden. De sfeer is lekker relaxed. Na de sauna is het tijd voor de après -ski.  Smeer je stembanden goed, want de Finnen zijn dol op karaoke.

Overtuigd?

Sta je je koffer al vol te gooien met skipakken, mutsen en handschoenen? Gelijk heb je. Voigt Travel  heeft een prachtarrangement samengesteld. In slechts 3 uur vlieg je naar Lapland, waar je 4 dagen verblijft in het RukaSuites appartement in het knusse skidorpje Ruka. De kosten? Vanaf € 865* p.p. Dat is inclusief:

  • vlucht met transfer
  • luxe appartement met privé sauna
  • sneeuwscootersafari
  • skipas/skimateriaal 1 dag
  • gratis tot 20 kg ruimbagage
  • gebruik thermo-uitrusting

Vertrek: van 18 januari t/m 8 maart 2018. Ja, ik wil? Ga dan naar lapland.nl/viva of bel 035-699 03 22.

*Eventuele voorwaarden staan op lapland.nl/viva vermeld.