Win tickets voor de trein naar Berlijn

NS Berlijn

Zin om vanmiddag eens flink te shoppen in het bruisende Berlijn? Met de vroege trein van NS stap je al om 11.23 uur uit in hartje stad.

Reizen met de trein is ook bij de VIVA-forummers ontzettend populair. Een greep uit de reacties op ons forum:

“Heerlijk, met de trein! Dagdromen, naar buiten kijken, boekje lezen… Zo kom ik de dag wel door, hoor!”

“Ik vind het zelf wel prettig om te reizen met de trein. Zo kun je lekker dagdromen zonder op het verkeer te moeten letten.”

“Ik woon niet vlakbij luchthavens, dus als ik niet met de trein ga, ben ik best veel tijd en geld kwijt om daar eerst naar toe te reizen, parkeerkosten te betalen, in te checken en te wachten. Met de trein ben ik dus voordeliger uit en het scheelt niet veel qua tijd.”

“Ik heb Duitsland, Denemarken en Zweden per trein gedaan. Dikke aanrader!”

Wake me up before I go go

Sinds kort vertrekt er iedere ochtend om 5.02 uur een trein naar Berlijn. NS bedacht een ludieke actie om dit onder de aandacht te brengen. Om hieraan deel te nemen, kon men op een speciale website zijn/haar telefoonnummer achterlaten. De winnaars werden vervolgens ‘s nachts op de radio verrast met tickets voor de vroege trein naar Berlijn. De gelukkigen moesten zo snel mogelijk met een vriend of vriendin op Amsterdam Centraal zien te komen, om vervolgens al een paar uur later in hartje Berlijn te zijn. hierdoor hadden ze al voor de lunch beide kanten van de Berlijnse muur gezien.

Zo ging dat eraan toe:

Ook zin om naar Berlijn te gaan? Boek dan hier je tickets: NSInternational.nl. Goed nieuws:je kunt ze ook winnen! Klik hier om kans te maken.