4x chillen op je billen

chillen bruna

Je werkt je het schompes om alle eindejaarsdeadlines te halen. Elk vrij uurtje ga je de stad in voor kerstcadeaus. En dan moet je ook nog je vriendengroep af om iedereen voor de kerst nog even te zien. Herkenbaar? Jij hebt een relaxdag verdiend. Vier tips om dat voor elkaar te krijgen.

VIVA samen met A.W. Bruna Uitgevers

Café olé

Trommel je beste vriendinnen op en spreek vroeg in de middag af in een café. Liefst een met een pruttelende open haard en loungebanken waar je diep in weg kunt zakken. Nippend aan een kop dampende chocolademelk klets je eens goed samen bij. Ronde twee is natuurlijk een wijntje, waarna er nog veel rondes zullen volgen. Wedden dat jij na deze quality time met je besties weer energie voor tien hebt?

Pyjama party

Vandaag mag je je pyjama aanhouden, want je gaat bankhangen. De benodigdheden: een dekentje, een grote pot thee, een zak kerstkransjes (of twee) en de afstandsbediening. Stel de televisie af op Netflix en bingen maar. Of kijk eindelijk eens die films op dvd die liggen te verstoffen in je kast. En die pyjama hou je de hele dag aan, beloofd?

Stoom sweet stoom

Urenlang bubbelen in de jacuzzi, stomen tot je niet meer kan, je laten masseren en tussen de bedrijven door een lekkere mud packing meepakken. Terwijl je je de hele dag door tegoed doet aan detoxsapjes en frisse salades. Ja, het ultieme ontspannen begint in de sauna. Houdt je man niet van de spa? Neem je moeder, vriendin of schoonzus mee.

Lezen, lezen, lezen

Onze favoriete chilltip: pak er een boek bij. Sterker nog: pak er dít boek bij. Hot Mess, een romcom met een rafelrandje, staat garant voor urenlang lachen-gieren-brullen. Hoofdpersoon Ellie is een behoorlijke ramp. Voor anderen, maar vooral voor zichzelf. Terwijl al haar vrienden zich beginnen te settelen, date zij zich suf. Ze haat haar baan, en over haar huisgenoten niets dan slechts. Lekker herkenbaar en perfect voor liefhebbers van Bridget Jones. En het állerleukste is dat wij een exemplaar van Hot Mess mogen weggeven! Doe mee!

Bruna

En grijp je mis, dan raden we aan het boek alsnog te kopen. Geloof ons: je krijgt er geen spijt van. Hot Mess van Lucy Vine kost € 17,50 en voor € 6,49 download je het ebook.