Aan tafel: snelle zalmtaco’s met mango- en papayasalsa

Hollandse garnalen in de pasta, een broodje haring in de stad, sushi met vriendinnen: vis gaat er altijd wel in. Daarnaast is het niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond. Maar hoe zorg je thuis voor wat visvariatie in de keuken? Wij hebben het antwoord!

Viva samen met Santa Maria

Vis bevat verschillende vitaminen en mineralen; ook beschermen visvetzuren tegen hart- en vaatziekten. Het is dan ook verstandig om minimaal 1 x per week vis te eten…maar hoe zorg je ervoor dat je hierin slaagt?

Variëren kun je leren

Vind jij het soms lastig om creatief te zijn met het maken van vis? En kun je wel wat inspiratie gebruiken? Probeer dan eens de Tex-Mex keuken; genoeg keuze aan verschillende recepten. Of je nu druk bent of juist alle tijd hebt om te koken: voor iedere dag van de week is er een heerlijk gerecht. Met de Fish Taco Seasoning Mix van Santa Maria maak je zelf eenvoudig de lekkerste visrecepten. Deze kruidenmix is speciaal ontwikkeld voor het maken van heerlijke taco’s met vis. Want vaker vis eten is gezond!

Zalmtaco’s met mango- en papayasalsa

Heb jij wel eens vistaco’s bereid? Met dit heerlijke recept voor 2 personen wil jij meteen de keuken in! Je brengt de taco’s op smaak met de Santa Maria Fish Taco kruidenmix en je werkt ze af met je favoriete groenten, toppings en mango- en papajasalsa. Om te smullen!

Ingrediënten:

*De Fish Taco Seasoning Mix en Santa Maria Mango Papaya Salsa zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Hoe bereid je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de zalm in een ingevette ovenschaal en kruid met de kruidenmix. Laat 15-20 minuten garen in de oven. Haal uit de oven en trek de zalm in stukjes met behulp van twee vorken.
  3. Verwarm de tortilla’s, of tacoschelpen volgens de instructies op de verpakking, en vul ze met zalm en de toppings.
  4. Werk af met de mango- en papaya salsa.